Quick Sale
1 / 1
KitKat 限定版青森蘋果餡薄脆朱古力(2022年1月中旬)
KitKat 限定版青森蘋果餡薄脆朱古力(2022年1月中旬)
KitKat 限定版青森蘋果餡薄脆朱古力(2022年1月中旬)
型號: KitKat 限定版青森蘋果餡薄脆朱古力
存貨狀態: 預購中
HK$ 65.00
2 件或以上: HK$ 59.00 /件

數量

More details


#日本直送KitKat零食✈️  #日本限定
【日本KitKat 限定版青森蘋果餡薄脆朱古力】

日本青森Patissier’s 蘋果餡餅 X KitKat 聯乘
✨青森 Patissier’s
🍎將青森縣產的蘋果磨成粉末,再揉合到夾心奶油當中🍎蘋果味極香濃,蘋果專有的酸酸甜甜令人回味無窮♾️

✨KitKat
🍫選用了白朱古力作為配搭,朱古力味濃郁,夾層餅乾更是酥脆可口😋

日本KitKat 成日會搵唔同特產推出合作商品,而今次終於搵到「日本青森縣Patissier’s」啦!今次呢款限定版朱古力條仲有專業甜點師傅監修💮!絕對稱得上大製作呀!

呢款產品將青森縣蘋果融入到每一個部分🥰,奶油夾層、白朱古力層,通通都充滿著蘋果的香濃氣味🍎,而朱古力及脆餅其口感配搭更是萬年不敗😍😍

😋超濃蘋果香❗一咬落口就食到蘋果的酸酸甜甜,唔會太膩🤤夾埋KitKat嘅白古力同香脆酥餅內層,口感超豐富,真係勁match又好味👍🏻👍🏻就好似食緊蘋果批咁,完全停唔到口呀!

KitKat 限定版青森蘋果餡薄脆朱古力
$65/盒
2盒以上每盒$59

規格:一盒9包,獨立包裝